vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

Babetta-Mustang kávégép

Babetta-Mustang kávégép

A kormánynak mennie kell!

2020. december 29. - vermes tibi

Lassan haladok a motorral, a villamos részt piszkálgattam, még a féklámpakapcsolók nincsenek bekötve, de egyébként üzemkész a motor. Ma mentem ki vele először az utcára, hogy kiderítsem, mit tud egy automata két sebességes Tomos blokk.

A blokk szuperül teszi a dolgát, pörög, húz, vált.

A futómű viszont elég furcsa - tulajdonképpen egyetlen probléma van a motorral: nagyon alacsonyan van a kormány, a csuklómra nehezedve kell vezetni, túlságosan elöl van a súlypont.

Szóval, a kormánynak mennie kell. A baj csak az, hogy hazai motoros boltokban, webshopokban nem nagyon árulnak olyan kormányt, ami jó lehetne (ha mégis, iszonyatosan drágán). Úgyhogy maradt a viszonylag olcsó, de eléggé hosszan elhúzódó megoldás: rendeltem Kínából. 20-40 nap múlva várható. Íme:

hafead6b97d5040d299f6e30c3046a53ep.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesbabetta.blog.hu/api/trackback/id/tr3616363154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása