vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

Babetta-Mustang kávégép

Babetta-Mustang kávégép

És vissza a realitás talajára

2020. április 07. - vermes tibi

Röviden: egy üzemképes Babetta ára kb. 20 ezer Ft. A hibriddé alakítás ára kb. 200 ezer Ft.  Tehát nem lesz hibrid Mustang Babettám.

Tegnap előtoltam a félkész motort. A kijárási korlátozás miatt hetek óta itthon vagyok, elfogytak a sürgősebb szerelni valók, s elgondolkodtam rajta, hogy mi legyen ezzel a motorral.

Aki régóta követ (gondolom, százszámra vannak ilyenek), tudja, hogy ez a motor eredetileg alkatrészforrásként funkcionált, aztán a lányaim játszósmotorja lett - a többi motorra nem szabad nekik felülni, de erre igen. Most is ez történt: az egyik gyerek jött és felült rá. A lábujjhegye leér a földre. Megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e megtanulni motorozni - persze kapva kapott az alkalmon.

Úgyhogy eldőlt a motor sorsa: üzemképessé teszem (csak mint egyszerű, benzines Babettát) és a lányok játszós motorja lesz. Úgyis itthon kell lenniük a vírus miatt, legalább megtanulnak motorozni az udvaron.

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesbabetta.blog.hu/api/trackback/id/tr8115596644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása