vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

Babetta-Mustang kávégép

Babetta-Mustang kávégép

Cserekerék (2016. október 6.)

2017. október 12. - vermes tibi

Egy másik blogomon egy átalakított motorról írok - ahhoz vettem ezt a motort, alkatrésznek. Így indult tehát ez a történet:

 

"Már a szeptemberi veteránbörzére is főleg azért mentem ki, hogy egy jobb állapotú hátsó kereket keressek a mostani helyett (meg azért, hogy megmutogassam a Verhovettát; páran meg is csodálták, meg találgattak, hogy akkor most ez milyen motor). Első kereket több helyen is láttam, de hátsót csak két helyen árultak, s mindkettő legfeljebb kiskocsiba való.

Nézegettem azóta is a hirdetéseket, de nem nagyon árultak a közelben Babetta kereket, főleg nem elfogadható áron. Aztán tegnap mégis sikerült vennem egyet - de, ahogy mondani szokás, "adtak hozzá egy motort is". Tizenkétezerért hazahoztam ezt a gépet:

jawa_babetta_blokk_alkatreszek_44223603730881.jpg

Egyedül a gyújtás és a gyújtást takaró fekete burkolat hiányzik róla, valamint a bal pedál csúnyán össze van heggesztgetve, szóval az cserés. Tehát megint van egy motor, egy alapanyag, a hátsó kereke megy a Verhovettába, a többiből meg csak a jóisten tudja, mi lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesbabetta.blog.hu/api/trackback/id/tr2512956923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása